Prof Aces Capsule Jetflame Lighter

20,00 kr.

Prof Aces Capsule Jetflame Lighter. Designet på lighterne består af poker spillekort.

Varenummer Prof Aces Capsule Jetflame Lighter Kategori Mærker ,

Prof Aces Capsule Jetflame Lighter

Prof Aces Capsule Jetflame Lighter er det ultimative valg for dem, der søger en pålidelig, praktisk og unik lighter. Designet på lighteren består af poker spillekort. Man kan få en af disse 4 varianter: En rød ruder Konge, et sort spar Es, en rød hjerter Dame og en sort klør Knægt. Med sit slanke design passer lighteren perfekt i din hånd. Det gør den nem at bruge og transportere, uanset hvor du går. Den fungerer på gas og har en slider så man kan justere flammens styrke.

Lighteren producerer en dobbelt, koncentreret blå flamme. Den banebrydende jetflamme teknologi sikrer en kraftig og ensartet flamme, der tænder alt, hvad du har brug for, med lethed og præcision.
Uanset om det er stearinlysene på dit middagsbord, grillen i baghaven eller din yndlingsrøgelse, får du altid en pålidelig tænding, så du kan nyde øjeblikket uden besvær. Lighteren er også velegnet til både brug derhjemme og til at tage med i en rygsæk under camping eller vandreture.

Lighteren er genopfyldelig, hvilket betyder, at du kan nyde dens pålidelige ydeevne igen og igen ved blot at tilføje almindeligt butangas. Det er en investering i både bekvemmelighed og bæredygtighed.

Bestil en Aces Capsule Jetflame Lighter fra Prof hos Greenheaven

Med dens enestående ydeevne, brugervenlige design og miljøvenlige egenskaber er det den perfekte lighter til enhver lejlighed. Bestil denne super unikke og stilfulde lighter allerede i dag ved at tilføje den til din kurv. I mellem tiden kan du se vores andre spændende produkter vi har på webshoppen, mens lighteren forbliver i din kurv. Vi har gratis fragt ved ordrer over 499 kr! Ved ordrer under 499 kr, koster fragten kun 39 kr.

Hos Greenheaven har vi mange forskellige slags lightere, så der er noget for alle og enhver. Se udvalget af lightere på Greenheaven lige her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Prof Aces Capsule Jetflame Lighter”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede vare

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Prof Aces Capsule Jetflame Lighter”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bekræft at du er over 18 år

[]