G-Rollz | ‘The Dog’ Terpene Infused Herbal Blunt Cones ‘Dutch Blend’

17,00 kr. 13,60 kr.

Så kom G-Rollz med endnu en nyhed! Deres nye Terpene Infused Herbal Dutch Blend Blunt Cones. De kommer i en glas beholder med 2 Blunt Wraps i. Vi i Greenheaven elsker G-Rollz lige så meget som jer, så derfor holder vi os altid opdateret med nyheder fra dette mærke!

Kategorier ,

G-Rollz Blunt Cones: ‘The Dog’ Terpene Infused Herbal Blunt Cones ‘Dutch Blend’

Greenheaven er stolt over at kunne tilbyde ‘The Dog’ Terpene Infused Herbal Blunt Cones i ‘Dutch Blend’ varianten fra det anerkendte mærke G-Rollz. I hver pakke medfølges 2 blunt wraps og en glas beholder. De kommer i en King Size størrelse og er tobak fri. Disse specielle blunt cones giver dig en unik og forfriskende oplevelse, der vil forvandle din rygeoplevelse.

Varianten ‘Dutch Blend’ byder på en sublim blanding af aromaer, der vil overraske dig positivt. Hver inhalation præsenterer dig for en velafbalanceret blanding af jordiske og krydrede noter med undertoner af sødme.

Vi går hos Greenheaven ikke på kompromis med kvaliteten af vores produkter, og det samme gælder for disse blunt cones. Hver cone fra G-Rollz er omhyggeligt håndrullet for at sikre en ensartet og perfekt brændende oplevelse hver gang. Derudover brænder disse cones langsomt, hvilket giver dig mulighed for at nyde dem i en længere tid. Denne opmærksomhed på detaljer sikrer ikke kun en behagelig rygeoplevelse, men også en langvarig og tilfredsstillende session.

Med cones i ‘Dutch Blend’ varianten fra G-Rollz får du en vidunderlig rygeoplevelse. Uanset om du er en erfaren ryger eller nybegynder, så vil disse cones imponere dig og blive din nye favorit.

Bestil dine cones i ‘Dutch Blend’ fra G-Rollz hos Greenheaven 

Forkæl dig selv ved at købe en pakke med Dutch Blend cones allerede i dag og oplev forskellen med G-Rollz. Læg produktet i din kurv, så sørger du for, at du ikke glemmer at tilføje dem, mens du browser på hjemmesiden. Vi leverer dine varer så hurtigt som muligt inden for 1-3 dage. Få fri fragt på ordrer over 499 kr.

G-Rollz er et velkendt mærke, som tilbyder flere forskellige varianter inden for cones. Se det fine udvalg af G-Rollz cones vi har på Greenheaven lige her.

Relaterede vare

Bekræft at du er over 18 år

[]