G-Rollz | Banksy’s Graffiti – 2x Pre-rolled Goji Berry Blunts

17,00 kr. 13,60 kr.

Så kom G-Rollz med endnu en nyhed! Deres nye Banksy’s Graffiti Goji Berry Blunt Wraps! De kommer i en glas beholder med 2 Blunt Wraps i. Vi i Greenheaven elsker G-Rollz lige så meget som jer, så derfor holder vi os altid opdateret med nyheder fra dette mærke!

Kategorier ,

G-Rollz ‘Banksy’s Graffiti’ Blunt Cones i varianten Goji Berry

G-Rollz har frembragt den ultimative fusion af kunst og rygning med deres Banksy’s Graffiti Blunt Cones i den vidunderlige Goji Berry variant. Disse cones er skabt til den moderne kunstentusiast og ryger, der ønsker en rygeoplevelse ud over det sædvanlige. I hver emballage medfølger der en glas beholder og 2 King Size bluntwraps, som er tobak fri.

Banksy’s Graffiti blunt cones er ikke bare et almindeligt rygeprodukt; det er også æstetisk tiltalende. Det karakteristiske Banksy’s Graffiti design pryder hvert stykke, hvilket giver et unikt og mindeværdigt udtryk.

Det unikke design af ‘Banksy’s Graffiti’ blunt cones gør dem ideelle til enhver lejlighed og tilføjer en ekstra dimension til rygeoplevelsen. Deres praktiske færdigrullede form gør dem nemme at bruge og perfekte til at tage med på farten.

Goji Berry varianten tilføjer en ny dimension til G-Rollz blunt cones, der kombinerer den intense duft af goji-bær med en beroligende rygeoplevelse. Denne skønne blanding skaber en harmoni mellem sødme og krydderi. Kombinationen vil overraske dig positivt og efterlade dig fordybet i en storslået rygesoplevelse.

Uanset om du er en dedikeret Banksy-fan eller en person, der elsker kvaliteten af G-Rollz produkter, vil ‘Banksy’s Graffiti’ blunt cones i Goji Berry varianten helt sikkert imponere dig og forlade dig med en uforglemmelig rygeoplevelse.

Bestil dem i dag og lad dig fordybe i Banksy’s og G-Rollz forunderlige verden!

Få G-Rollz Blunt Cones & andre populære produkter hos Greenheaven

Hos Greenheaven sælger vi et hav af CBD og ryge-relateret produkter. Blandt disse produkter har vi en masse varianter af de populære G-Rollz blunt cones. Se alle de forskellige varianter fra G-Rollz lige her

G-Rollz har også lavet en anden version af blunt cones med Banksy’s Graffiti. Denne gang er det med varianten ‘Orange Bud’. Se Banksy’s Graffiti Orange Bud Terpene-Infused Hemp Cones lige her.

Relaterede vare

Bekræft at du er over 18 år

[]