Champ High Dripping Leaf 4-delt Grinder – Assorterede Farver

79,00 kr. 63,20 kr.

Champ High Drip Ping Grinder er en 4-delt metal grinder med kief filter i bunden. De kommer i assorterede farver.

Få Champ High Dripping Leaf Grinder hos Greenheaven

Trænger du til en topkvalitets grinder med et twist? Så er Champ High Dripping Leaf grinder med garanti noget for dig!

Denne fantastiske grinder kommer i farverne grøn og sort. På selve produktet er der et motiv af cannabisblade og en illusion af maling af blade, der drypper. Med et innovativt design og overlegen funktionalitet vil denne grinder hurtigt blive din go-to valg – selv dine venner vil ikke kunne få nok af den!

Grinderen er udstyret med skarpe ‘diamant’ tænder, der skærer igennem urterne med lethed og præcision. Dette sikrer en ensartet grinding hver gang. Disse tænder er designet til at modstå slid, så du kan være sikker på, at din grinder forbliver skarp og effektiv i lang tid fremover. Med tænderne jævnt fordelt over kværnpladen undgår du også irriterende tilstopninger, så du kan sige farvel til besværet med at rense din grinder.

Grinderens slibesektion er rummelig nok til at håndtere selv de største mængder urter med dens imponerende diameter på 40 mm. Den er opdelt i fire sektioner, herunder en skærmsektion, der filtrerer det formalede materiale for endnu finere partikler. Dette sikrer en jævn rulning, uden at du behøver at bekymre dig om hårde dele, der kan ødelægge dine papirer.

Med Champ High Metal Grinder får du ikke kun en effektiv grinder, men også en stilfuld tilføjelse til din samling. Takket være dens unikke design og avancerede funktioner kan du nyde en problemfri grindingoplevelse hver gang.

Så hvorfor ikke opgradere din rygeoplevelse med denne fantastiske grinder i dag?

Vi har flere forskellige grinders fra det samme mærke. Se udvalget af vores Champ High produkter her.

Du kan også finde grinders fra andre populære mærker på vores hjemmeside.

Hvis du er interesseret i at se vores fulde udvalg af grinders, så klik her.

Relaterede vare

Bekræft at du er over 18 år

[]