Hanf Nature Hemp Oil Peeling Sæbe

35,00 kr.

En forfriskende oplevelse for alle hampeelskere
Hanf Nature-sæben er et fuldstændig forfriskende og spændende produkt, som enhver hampeelsker vil kunne lide.

Varenummer Hanf Nature Hemp Oil Peeling Sæbe Kategori Mærker , , ,

Sæber i dag bliver fyldt med alle slags kemikalier og kunstige dufte. Disse tilsatte kemikalier kan være potentielt skadelige for huden, især det dermale lag. Hanf Nature Hemp Oil Peeling Soap er anderledes. Sæben er helt naturlig, da den ikke indeholder konserveringsmidler og yderligere kemikalier. Du får et produkt, der er fantastisk for miljøet. Hanf Nature Hemp Oil er biologisk nedbrydelig og ikke-forurenende. Hampeekstraktionsprocesserne er så rene og naturlige, som de bliver.

Dybe terpener godhed
Sæben giver brugerne mulighed for at opleve den uforfalskede godhed af rene terpener. Det er tydeligt i sæbens duft og naturlige godhed. Kunder vil elske duften og renheden af ​​hampproduktet. I modsætning til de fleste kosmetiske produkter tilsættes duften ikke senere gennem kemiske infusionsprocesser. Ekstraktionsprocessen er naturlig og efterlader terpenerne intakte. Dette bevarer hampen og giver den mulighed for at bevare sin lugt.

Hampolien fremmer sæbens fugtlåsende egenskaber. Det er en af ​​de bedste cannabinoid kosmetik. Sæben er fantastisk til huden. Den heler og genopretter tør og skællende hud, så du ser forfrisket og fugtet ud. Videnskabelig forskning viser, at hamp er nyttig til at genoprette og bevare kollagen.

Vægt 0,120 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hanf Nature Hemp Oil Peeling Sæbe”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede vare

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hanf Nature Hemp Oil Peeling Sæbe”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bekræft at du er over 18 år

[]